TNO Getest

Deze resultaten zijn behaald in 3 keer per week 8 minuten trainen, gedurende 2 maanden. (Effectieve trainingstijd: totaal 3 uur.)

Toename van:
72% van het uithoudingsvermogen
        (volhoudtijd)
9,7% van de dynamische
         spierkracht
5,2% van de statische spierkracht
3,5% van de zuurstofopname

Afname van:
3,5% van het vetpercentage

Lees meer...

KLANTEN OVER EXERCISEWORX

Arbodienst Rabobank Nederland, Els Schakenbos, projectleider pilot
Rabobank Nederland heeft de ROM-machine op hun hoofdkantoor op de werkplek laten onderzoeken door de eigen Arbodienst. Hun conclusie luidt:

"Het permanent aanbieden van ROM-machines kan zeker worden gezien als een succesvolle manier van bewegingsstimulering binnen de Rabobank en als een manier om bewegen en vitaliteit op een eigentijdse manier onder de aandacht te brengen."


KLPD Spoorwegpolitie, Arie Kozijn, projectcoördinator
De Spoorwegpolitie is zeer tevreden over de kwaliteit, het deelname percentage (41%) en de resultaten van het incompany ROM fitnessprogramma.

“ROM-bedrijfsfitness is niet alleen sporten, maar het brengt ook een stuk bewustwording over de fitheid van je lijf teweeg. Vooral de begeleiding bij het ROMMEN, in combinatie met de kwartaalmetingen motiveren en stimuleren je. Eigenlijk raar dat je als werkgever de medewerker wel gelegenheid geeft om elk uur 10 minuten te gaan roken, terwijl 4 minuten sporten per dag als problematisch wordt ervaren. Wat dat betreft zijn we bij de Spoorwegpolitie de tijd al ver vooruit.”


Flow Traders, Roger Hodenius, directeur
Dit gerenommeerde beurshandelsbedrijf werkt sinds 2006 met het incompany ROM fitnessprogramma. Resultaat: na 3 jaar traint nog 76% van het personeel op de ROM-machine.

“Als je fit bent dan ben je geestelijk ook gezonder. Blijer. Daarbij is meerdere malen aangetoond dat het ziekteverzuim zakt naarmate mensen fitter zijn. Tot zijn eigen verbazing doet inmiddels 90% van alle werknemers mee aan het programma van ExerciseWorx.”


Politie Hollands Midden, Roel Veenstra, sportinstructeur
Bij de politie zijn ze blij met de ROM-machine.

“We hebben getest dat de conditie van onze agenten door de ROM-machine met ruim een kwart toeneemt. Dat komt goed van pas om ons corps fitter te krijgen.”

© Copyright 2009 Exercise Works BV - Site door Maxes